Wat willen we doen?

Wij zetten ons in voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Opkikker. Zij hebben zelf ook één wens; Een eigen auto om te veilen. En dat gaan wij regelen! Wij gaan met hulp van donateurs, sponsoren, acties en veel veel meer zorgen dat deze wens uitkomt. Maar nog veel meer dan dat.

Hoe gaan we dit doen?

 

Acties waarbij wij de handen uit de mouwen gaan steken!

Kom jij bijvoorbeeld je auto door ons laten wassen tijdens een speciale Niels en Bas autowasdag bij een wasstraat? Onze acties zullen wij aankondigen op onze social media.

Wil jij een actie houden om ons te ondersteunen? Laat het ons weten en wij geven er graag aandacht aan.

Een auto voor de veiling

Wij willen een auto als reclameobject gaan inzetten voor Opkikker en zorgen dat deze helemaal wordt aangepast tot echte blikvanger. Dit doen wij in samenwerking met onze partner 402 Automotive, de app Proudwheels en Automotive Auctions. Aan het einde van dit jaar zullen wij de auto gaan veilen zodat uiteindelijk alles ten goede komt aan Opkikker.

Maar ook gaan wij – Niels, Bas, Chiel en Joaquin – op 16 juli 2022 meerijden in de Budapest Rally, verschillende evenementen bezoeken en naar gezinnen gaan, die aangesloten zijn bij Stichting Opkikker, om ze een mooie dag te bezorgen. 

Volg ons ook op YouTube
Op het Youtube-kanaal van Bas zullen al onze avonturen te volgen zijn. Niet alleen de bijzondere veilingen en acties, maar ook de aanschaf van een auto, het aanpassen en de Budapest Rally. 

Volg ons op onze social media kanalen om overal van op de hoogte te blijven.

402 Automotive & Proudwheels

402 AUTOMOTIVE
Wij zijn trots op onze partner 402 Automotive die ons helpt bij de  activiteiten met onze auto. Als marktleider van automotive events, zoals Day1 World Of Cars, Supercar Madness, 100% Auto Live, etc etc,  kunnen wij nog beter ons doel bereiken.

402 Automotive logo

PROUDWHEELS

Dit is dé nieuwe en eerste social app voor alle Petrolheads! Plaats jouw auto(‘s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans, volgers, carspotters en nog véél meer.

OOK WIJ GAAN ONZE AUTO-AVONTUREN DELEN in Proudwheels en tonen je hier exclusieve content! 

Download de app in de iPhone App Store of Google Play Store en volg ons hier om alles mee te beleven, op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, events, drives, merken en andere liefhebbers te leren kennen.