Niels Hoogma en Bas Baas in auto
extra uitleg

Uitleg over de veiling, producten of donaties

DONATIES
Alle donaties komen direct ten goede aan de Stichting Fundracers (de officiële naam van NielsenBas.nl) en wordt geheel gebruikt voor de uitvoering van ons doel: het ondersteunen met bekendheid, acties, middelen en geldelijke bijdrage aan een goed doel naar keuze van het bestuur.
Er wordt slechts een zeer klein deel gebruikt voor kosten van het betalingsverkeer (Mollie). Het bestuur ontvangt ook geen onkostenvergoeding of andere vorm van inkomen uit de opbrengsten van donatie, veiling of verkoop. Dit gaat allemaal naar het goede doel!

BIEDEN OP VEILINGITEMS
✔ De veiling op onze website wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd door ons team. De aangeboden goederen of diensten zijn van onszelf afkomstig of worden ons aangeboden door derden.

✔ Gedurende de looptijd van een veiling kan worden geboden tot sluiting.

✔ Lees en ken de aanvullende voorwaarden voordat u biedt.

Fundracers logo

SKYDIVE-ACTIE 9 JUNI

De veiling voor een plek in een van de luchtballonnen op 9 juni is een unieke kans mee te kunnen maken. De toelating en eindbeslissing ligt uiteindelijk bij de piloot van de ballon en Skydive Hilversum.
 
Voorwaarden
– Het bod is voor 1 passagier (sta-plaats)
– Passagier moet minimaal 120 cm lang zijn en de instructies van de piloot kunnen snappen en opvolgen
– Weersomstandigheden kunnen voor afstel zorgen. Als back-up datum geldt 23 juni
– Als ook 23 juni niet lukt ivm het weer wordt later een andere datum bepaald, er vindt GEEN restitutie plaats
– Het bod en de gewonnen plek zijn pas definitief als de organisatie dit bevestigt
– De plaats in de ballon wordt door Skydive Hilversum bepaalt op basis van samenstelling en totaalgewicht
 
Na het toekennen van de gewonnen plek en betaling hiervan ontvangt u de gegevens over de exacte locatie in de omgeving van Laren (Gld) en krijgt u toegang tot het besloten deelnemersdeel op onze website. Het vliegen zal in de vroege avonduren gebeuren.
 

VERKRIJGEN GEWONNEN OF GEKOCHT ITEM

Als je iets hebt gewonnen op onze website gaan wij zo snel als mogelijk aan de slag om dit in goede staat bij jou te krijgen of je van alle informatie te voorzien. Wij houden ons echter het recht voor om een gewonnen item niet toe te kennen als omstandigheden hier om vragen.

Iemand wordt pas eigenaar na ontvangst van de betaling, verzending door NielsenBas.nl en het volgens de postdienst hebben afgegeven van een fysiek item.

Wij houden ons het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, een gewonnen item niet te verzenden of toe te kennen als omstandigheden hierom vragen. Hierover zullen wij natuurlijk altijd communiceren met een winnaar. 

Alle informatie is onder voorbehoud van plaatsingsfouten en getoonde informatie. 

KWALITEIT, BRUIKBAARHEID OF DIENSTBAARHEID
Omdat wij items of diensten aangeboden krijgen van anderen zijn wij ook afhankelijk van hen. Dit kan gaan om de kwaliteit van producten of uitvoeren van aangeboden diensten.

Over de kwaliteit, degelijkheid of bruikbaarheid van items, die door derden aan ons worden aangeboden, kunnen wij nimmer garanties geven  anders dan dat wij dit zo goed als mogelijk controleren bij het ontvangen en voor verzending.

Bij aangeboden diensten bij of door derden zullen wij optreden als bemiddelaar en de koper/winnaar vertellen hoe deze in contact kan komen met de aanbieder of wat er van hem/haar wordt verwacht. Wij zullen dit altijd zo goed als mogelijk proberen te doen. Wij zijn echter ook afhankelijk van deze aanbieder om tot uitvoering van het gebodene te komen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraging of niet goed nakomen hiervan. Dat neemt niet weg dat wij altijd in overleg kunnen treden en meedenken voor een gepaste oplossing. Neem dus altijd even contact op, samen komen we er altijd uit!

AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn nimmer persoonlijk of als stichting aansprakelijk voor schade of letsel voortkomend uit activiteiten, diensten of producten welke door derden worden aangeboden of uitgevoerd. Wij dienen hierin slechts als bemiddelaar. Een koper doet altijd op eigen risco mee.

Dit geldt ook voor schade of hinder die wordt geleden na een vertraagde levering of het kwijtraken of beschadigen tijdens transport door een postdienst. Wij doen er alles aan dit zo snel en goed als mogelijk uit te (laten) uitvoeren!


Groet Niels en Bas

 

VRAGEN OF OPMERKINGEN
www.nielsenbas.nl
contact@nielsenbas.nl
KVK-nummer: 85662836