Fundracers helpt andere goede doelen.

NielsEnBas.nl is onderdeel van Stichting Fundracers. Waarom?

Omdat wij ons voor 200% willen inzetten, dit ook echt goed en verantwoord willen doen en maximale openheid willen geven!
Om aan alle eisen te kunnen voldoen en alle zaken goed te regelen hebben wij begin 2022 een eigen stichting opgezet; Stichting Fundracers.

Wie vormen de stichting?
Met ons team vormen wij ook het bestuur van de stichting:
– Bas Baas
– Niels Hoogma
– Chiel Vuist
– Joaquin Rinsma 

Dat betekent gelijk dat wij met een inschrijving via de notaris en bij de KVK aan alle eisen kunnen voldoen die worden gesteld aan een stichting en onze activiteiten en financiële middelen te verantwoorden zijn.

Waarom een andere naam?
Met een algemene naam kunnen wij ons breder richten op onze doelstelling: Het helpen van goede doelen bij het maken van reclame, ondersteunen bij activiteiten en financieel bijdragen. Op deze wijze gaat het niet om de namen Niels en Bas, maar om de stichting zelf, ongeacht wie zich hiervoor inzetten.

Wat willen we doen?

Met de stichting willen bij een bijdrage kunnen leveren aan één of meerdere goede doelen. Voor 2022/2023 is gekozen ons in te zetten voor Stichting Opkikker. Maar als wij iets voor een ander kunnen betekenen zullen we dat zeker niet nalaten! In 2024 zullen wij ons meer richten op het creëren van onze eigen bijzondere uitjes en mooie geluksmomenten voor hen dit dit echt verdienen.


Meer weten?

Als je meer wil weten over ons of de stichting kan je HIER contact met ons opnemen.

Fundracers logo
het bestuur
Bas Baas, NIelsEnBas.nl

Bas Baas

Voorzitter

Chiel Vuist profielfoto

Chiel Vuist

Bestuurslid