65 Skydivers die uit 10 luchtballonnen springen!

We gaan het gewoon doen!  Op 23 juni zullen wij met 65 skydivers uit een ballon springen voor het goede doel. Een uniek evenement met Skydive Hilversum en Niels en Bas die ook uit de mand zullen springen! Uiteraard met hulp van Excellent Ballooning, Bas Ballonvaarten, Ballonteam Wessel, Xclusive Ballonvaarten en Xntric Parademo.

Niet alleen wordt dit ongelovelijk spektakel om te zien, maar we proberen er ook geld mee in te zamelen voor de stichting. Hiermee kunnen we weer anderen een onvergetelijk moment bezorgen en hopelijk ook weer een prachtige donatie doen aan Stichting Opkikker.

Niet alleen de skydivers gaan mee in de ballonnen, ook ruim 80 passagiers zullen een prachtige ervaring hebben van het zweven in een ballon en het van dichtbij zien springen van de skydivers. Uiteraard hebben we ook enkele gasten uitgenodigd om eens in het zonnetje gezet te worden. Mensen die dit anders nooit zouden kunnen doen en het echt verdienen! 

Doneer met je naam of logo

Natuurlijk willen we een mooi totaalbedrag gaan ophalen. Daarom kan je nu een stukje ruimte kopen op het springoverall van Niels en Bas.

Jouw naam of logo op ons overall!
Als je een bedrag doneert kan je een naam, tekst of logo opgeven die wij vervolgens op ons overall drukken. Zo komt jou naam mooi in beeld tijdens dit event!

Er zijn 3 varianten:
€10 – klein logo van max. 10×5 cm
€20 – medium logo van max. 20×5 cm
€50 – groot logo van max. 30×10 cm

LET OP: Het logo wordt alleen in WITTE foliedruk geplaatst. Kleurenlogo’s of foto’s kunnen dus niet. Denk er ook om dat hoe langer je naam/woord is, hoe kleiner de letters worden ivm de maximale lengte.

Bijzondere wensen of vragen? Wij horen het graag.

Lettertypen:

donatieformulier

Kies hieronder wat je wil doneren en vul je tekst in. Een ontwerp of logo tot 2 MB kan je uploaden. Is deze groter dan graag mailen naar contact@nielsenbas.nl met je bestelnaam erbij. Gaan wij ‘m een mooi plekje geven op een van onze overalls.

LOGO DONEREN VOOR 23 JUNI IS GESLOTEN

mede mogelijk gemaakt door