Niels en Bas Fundracers logo

Maak kennis met onze Fundracers auto

Niels en Bas Porsche Cayenne wrap

Onze fraaie Porsche Cayenne S

FundRacers logo small

Maak kennis met onze Fundracers-auto!

Wij zijn ontzettend trots op alles wat wij mogen en kunnen doen met onze stichting. Een van de middelen hierbij is onze eigen Fundracers-auto.

Van onze sponsors Automotive Auctions en Legacy Legends hebben wij een ontzettend gave Porsche Cayenne S gekregen om deze helemaal  aan te passen naar onze smaak en wensen.

Met ontzettend veel fijne bedrijven hebben wij de auto kosteloos mogen omtoveren tot een echte blikvanger! De unieke wrap die door X Carwrapping is ontworpen geeft ons doel goed weer: Super Opkikker! Wij gaan met de auto veel dingen doen om kids een super mooie ervaring te geven en geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. 

Welkom bij de community

Legacy Legends is een nieuwe en hechte community van autoliefhebbers. met focus op en voor de leden en achterliggende goede doelen.

Voor leden organiseren zij tweemaal per jaar bijeenkomsten. Het achterliggende doel is het creëren van een sfeervolle, veilige plek waarin iedereen alle vrijheid heeft om zijn of haar passie na te streven. Meer weten? www.legacy-legends.com

onze sponsoren
X Carwrapping logo
ChipsAway Assen logo
Alleskanmee.nl logo
JB Carsystems Meppel logo
Private COllection Cars Logo
BLAST JM Tuning logo