Budapest Rally

De Budapest Rally 2022
Wij zijn op 16 juli 2022 gestart met de Budapest Rally!
In 8 dagen door 9 landen rijden met de kleurrijke autorally, vele deelnemers en een hoop gezelligheid.

Dit doen we niet alleen omdat het super leuk is, maar ook om aandacht te schenken aan onze stichting en geld op te halen voor Stichting Opkikker! 

Hieronder twee video’s die enkele dagen mooi samenvatten. Wil je meer zien? Kijk dan op ons account van de app Proudwheels!

Finisch Budapest Rally
Video: korte samenvatting dag 1
Video: Aankomst in Budapest
Niels en Bas Budapest Rally
De route

De start was op 16 juli vanuit Lelystad. Hier werd het startsein worden gegeven voor alle deelnemers die zich hier hadden verzameld. Met een hele grote groep bijzondere voertuigen en inzittenden zal via de mooiste plekjes naar Budapest worden gereden.
Onderweg vallen punten te verdienen met allerlei opdrachten. Na ongeveer 2500 kilometer, 8 dagen en door 9 landen te hebben gereden komen wij in Budapest. 

Geld opgehaald

Gedurende de rally konden muzieknummer aangevraagd worden voor €5 per stuk welke wij dan verplicht moesten luisteren. Bedankt allemaal hiervoor; we hebben er van genoten, soms dan 🙂

In totaal is er €1540 opgehaald waarvan €1000 is geschonken door de organisatie van de  Budapest Rally. Een super mooi bedrag wat wij kunnen toevoegen aan het totaal voor Stichting Opkikker!

De auto

Onze auto heeft zich top gehouden! We hebben echt genoten van de ruimte, het vermogen en alle aanpassingen die zijn gedaan om er een opvallend geheel van te maken. Wij hebben Stichting Opkikker hiermee weer extra op de kaart kunnen zetten,
Meer weten over dit alles? Volg ons op: Prouwwheels.

*getoonde foto’s zijn afkomstig van: www.budapestrally.org